Ohjelmistopäivitykset

Tältä sivustolta löydät päivitystiedostot Burrel+ ja muihin Burrel kameroihin. Sivuston alaosassa on myös ohjeet kuinka kamera päivitetään.

Suosittelemme pitämään kamerassa uusin mahdollinen ohjelmistoversio. Voit tarkistaa kameran nykyisen ohjelmistoversion sen asetuksista seuraavasti:

Avaa asetukset MENU-painikkeella -> siirry Järjestelmä-välilehdelle -> rullaa alas ja valitse "Versio"

Löydät ohjelmistopäivitykset alta listatattuna kamera malleittain. Varmistathan, että valitset oikean tiedoston kamerallesi, koska väärällä ohjelmistopäivityksellä kamerasi voi rikkontua. Jos et tiedä mikä tiedosto sinun kamerallesi käy, niin voit luoda meille tukipyynnön

S12 HD + SMS Pro ja S12 HD + SMS III kameroista on olemassa kaksi eri laiteversiota. Tarkista kameran laiteversio kameran asetuksista ennen tiedoston lataamista. Avaa asetukset MENU-painikkeella -> siirry Järjestelmä-välilehdelle -> rullaa alas ja valitse "Versio" -> Varmista, että "Laiteversio" täsmää taulukossa olevaan versioon.

Huom! Jos suojakoodi on päällä suojelemassa kameran asetuksia ulkopuolisilta, otathan kyseisen toiminnon pois päältä ja varmista, että muutos on tallentunut kameraan, ennenkuin päivität kameran.

Burrel+ kamerat

KameraMalliLaiteversioOhjelmistoversioLinkki
S22WAS688 (Burrel+)S68X2023/05/24Lataa
S12 HD + SMS ProS378E (Burrel+)37XE-ST/RS2022/05/23Lataa
S12 HD + SMS ProS378E (Burrel+)37XE ja 37XBE2021/11/23Lataa

Muut Burrel kamerat

KameraMalliLaiteversioOhjelmistoversioLinkki
S12 HD + SMS ProS378E (ilman Burrel+)37XE ja 37XBE2021/11/23Lataa
S12 HD + SMS IIIS328C & S328C-RSS32XC-RS
2023/05/24Lataa
S12 HD + SMS IIIS328 & S328B32XF
2021/11/23Lataa
Edge HD + 4GS378E
2021/11/23Lataa
Edge HD + 3GS358E35XE2020/08/27Lataa
Edge RedS320 & S320B
2021/11/23Lataa
Edge HDS308 & S308B
2021/11/23Lataa
Edge HDS30830XE-ST/RS2022/07/14Lataa

Vanhemmat Burrel kamerat

KameraMalliLaiteversioOhjelmistoversioLinkki
S10 HD SMS
S12 HD SMS
S12 HD SMS II
Control
S120 / S128
2019/06/10Lataa

Päivitysohjeet

Alta löytyvät ohjeet kameran päivittämiseen tiedostotyypin mukaan. Lataa ensin oikeapäivitystiedosto ylläolevasta taulukosta ja sen jälkeen valitse kyseiselle tiedostolle sopiva ohjeistus alta.

Windows ja Mac tietokoneissa pitäisi olla sisäänrakennettu toiminto pakattujen .zip-tiedostojen purkuun. Jos sinulla on hankaluuksia purkaa tiedostoa, niin voit luoda meille tukipyynnön ja me lähetämme sinulle pakkaamattoman tiedoston sähköpostilla. Muista kertoa mikä on kamerasi malli ja laiteversio.

Päivitysohje uudemmille kameroille (.OTA-tiedosto)
1. Laita kamera ensiksi OFF-tilaan. Liitä kamera tietokoneeseen mukana tulleella USB-johdolla tai siirrä muistikortti tietokoneeseen.
2. Tietokoneen tunnistettua laitteen siirrä .OTA-tiedosto kameran muistikortin juureen/päänäkymään.
3. Irroita USB-johto kamerasta / Siirrä muistikortti takaisin kameraan.
4. Käynnistä kamera SETUP-tilaan siirtämällä virtakytkin keskiasentoon.
5. Kameran käynnistyttyä siirry MENU-painikkeella asetuksiin, minkä jälkeen oikealla nuolella Järjestelmä-välilehdelle (hammasrattaan kuva yläpalkissa).
6. Etsi alanuolella kohta "Päivitä ohjelmisto" (joissakin versioissa pelkkä Päivitä). Paina tässä kohtaa OK.
7. Kamera päivittää nyt uuden ohjelmiston.
8. Seuraavaksi tulee tehdä vielä tehdasasetusten palautus, jotta kamera ottaa uudet lähetysasetukset käyttöön. Avaa asetukset MENU-painikkeella ja siirry Järjestelmä-välilehdelle etsi kohta "Oletusasetukset − jatka" ja paina OK.
9. Oletusasetusten määrittely asettaa vastaanottotavaksi Burrel+-palvelun jos kamerassasi on Burrel+-ominaisuus, muussa tapauksessa kamera käyttää vastaanottotapana sähköpostia.
10. Oletusasetusten palauttamisen jälkeen kameraan tulee asettaa loput asetukset (kieli, pvm/kellonaika, kameran kuvausasetukset, etäohjaus ja sähköposti/puhelinnumero). Asetukset tehdään suoraan kameran valikoiden kautta.

Burrel+ kameroissa sinun tulee vielä tallentaa asetukset palvelimelle, muussa tapauksessa kamera hävittää asetukset uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Tallenna asetukset avaamalla asetukset MENU-painikkeella, mene Lähetys-välilehdelle ja valitse "Lähetä Asetukset".
Päivitysohje vanhemmille kameroille (.BIN-tiedosto)
1. Lataa tiedosto koneelle. Huomaathan, että tiedostoa ei voi avata tietokoneella, ainoastaan kamera osaa lukea sen.
2. Ota muistikortti kamerasta ja liitä se tietokoneeseen. Vaihtoehtoisesti liitä kamera tietokoneeseen mukana tulevalla USB-johdolla (kamera oltava OFF-tilassa).
3. Siirrä .bin-tiedosto kameran muistikortin päänäkymään eli ns. juureen.
4. Siirrä muistikortti takaisin kameraan tai irrota USB-johto
5. Sammuta kamera, jos se on käynnissä.
6. Pidä PLAY-näppäintä (Menu- ja Del-näppäinten välissä oleva kolmio) pohjassa ja siirrä virtakytkin SETUP-kohtaan.
7. Pidä PLAY-näppäintä pohjassa siihen asti, että kamera käynnistyy normaalisti. Ohjelmisto on nyt päivitetty.
8. Seuraavaksi tulee tehdä vielä tehdasasetusten palautus, jotta kamera ottaa uudet lähetysasetukset käyttöön. Avaa asetukset MENU-painikkeella ja siirry Järjestelmä-välilehdelle etsi kohta "Oletusasetukset − jatka" ja paina OK.
9. Oletusasetusten palauttamisen jälkeen kameraan tulee asettaa loput asetukset (kieli, pvm/kellonaika, kameran kuvausasetukset, etäohjaus ja sähköposti/puhelinnumero). Asetukset tehdään suoraan kameran valikoiden kautta.

Huom! Kameraa ei voi päivittää etänä, koska päivitys tapahtuu muistikortin kautta. Lisäksi kameran virtakytkimen asentoa pitää päivittämisen yhteydessä muuttaa, mikä ei ole etänä mahdollista.