Burrel+ App - Asennus/päivitysohje ja versiotiedot

Burrel App ohjelmistoversio: 1.3 (Apple iOS) ja 1.7.6 (Android)

Versiopäiväys: 31.5.2023

Päivityksen sisältö:

• Virheenkorjauksia

Sovelluksen ensimmäinen asennuskerta

Lataa uusin ohjelmaversio Apple AppStoresta tai Google Play -kaupasta hakusanalla "Burrel+"

Sovelluksen minimivaatimukset ovat Android 6.0 tai Apple iOS 12 tai niitä uudempi käyttöjärjestelmä

Kun päivität käyttämääsi sovellusta

- Käyttämäsi laitteen sovelluskauppa voi oletusasetuksena vaatia, että laite on kytkettynä Wlan/WiFi -verkkoon ennen kuin se suostuu päivittämään sovelluksia sovelluskaupan kautta

Jos sovellus ei päivity automaattisesti, voit päivittää yksittäisen sovelluksen myös erikseen tämän Applen ohjeen / Googlen ohjeen mukaisesti. Samassa ohjeessa kerrotaan miten automaattiset päivitykset saa kytkettyä päälle

-Tarkistathan Applen oman ohjeistuksen / Googlen oman ohjeistuksen jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia