Burrel+ -palvelu ja usein kysyttyä

Tällä sivulla löydät tietoa Burrel+-palvelusta ja vastauksia palvelusta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä Burrel+ on?

Burrel+-palvelu on pilvipalvelu yhteensopiva kameramallien Burrel S12 HD + SMS PRO (valmistettu syyskuu 2021 jälkeen) ja S22WA kanssa. Kyseisissä kameramalleissa voit halutessasi lähettää kuvat ja videot reaaliajassa Burrel+-mediagalleriaan. Lisäksi voit Burrel+ palvelussa muuttaa kameran asetuksia. Burrel+ sovellus ladataan App Storesta tai Google Play’stä. Lisätietoa palvelusta löydät osoitteessa burrelplus.com .

Tukeeko kamerani Burrel+-palvelua vaiko ei?
Mikäli sinulla on kameramallina Burrel S12 HD + SMS PRO (valmistettu syyskuu 2021 jälkeen) tai S22WA, voit halutessasi käyttää Burrel+-palvelua. Muiden kameroiden osalta Burrel+-palvelun käyttäminen ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Voit tarkistaa myös kameran myyntipakkauksen mukana tulevan pikaohjeen kannen. Mikäli etukannen tarrassa on Burrel ID, kamerasi tukee Burrel+ -palvelua.

Huom! Mikäli et varmuudella tiedä mikä kamera sinulla on, löydät tästä tiedon kamerasta löytyvästä tarrasta. Sen sijainti vaihtelee kameramallin mukaan. Esim. S12 HD + SMS PRO-kamerassa tarra löytyy kameran yläreunasta sen ollessa auki. Tarrassa lukee ensiksi kameran malli esim. S378E, ja tämän jälkeen sulkeissa itse kamera (esim. S12HD+SMS PRO).

Jos olet hukannut myyntipakkauksen tai kameran pikaohjeen, voit tiedustella kameran Burrel ID:tä luomalla tukipyynnön Burrel tukeen.

Miten otan käyttöön Burrel+-palvelun?
Burrel+-palvelun käyttöön ottaminen edellyttää:

1. Kamerasi tukee Burrel+-palvelua eli kamerasi on S12 HD + SMS PRO (valmistettu syyskuu 2021 jälkeen) tai S22WA
  2. Burrel ID:tä
  3. Burrel+-tilin luomista verkkosivuilla burrelplus.com tai Burrel+ appissa
  4. Kameran liittämistä Burrel+ käyttäjätiliin, kun olet kirjautuneena Burrel+-palveluun

Mistä saan kameran Burrel ID:n?
Burrel ID toimitetaan Burrel+-palvelua tukevien kameroiden (Burrel S12 HD+SMS PRO ja S22WA) mukana kameraa ostettaessa. Burrel ID löytyy ainoastaan pikaohjeen kannesta löytyvästä tarrasta. Burrel ID on muotoa XXX-XXX-XXX ja yksilöllinen jokaiselle kameralle.

Huom! Burrel ID:tä ei saa esiin Burrel+-palvelusta tai kamerasta

Burrel ID on hukkunut tai unohtunut
Koska jokaisella Burrel+-palvelua tukevalla kameralla on uniikki Burrel ID, joka luodaan kameran valmistamisvaiheessa, ei Burrel tuella ole tietoturvallisista syistä pääsyä kameroiden ID-tunnuksiin. Luomalla tukipyynnön voi ylläpitomme selvittää kameran Burrel ID:n. Lisää tukipyyntöön kameran IMEI-koodi ja liitä liitteeksi kameran ostokuitti. Ilman ostokuittia ja kameran IMEI-tunnusta emme pysty selvittämään kameran Burrel ID’tä. Sama ohjeistus koskee myös käytetyn kameran ostajia, joilla ei ole tietoa kameran Burrel ID:stä.

Huom! Kameran 15-numeroisen yksilöllisen IMEI-koodin löydät:

• SMS PRO: Laita kamera SETUP-tilaan -> Menu -> Järjestelmä-välilehti -> Versio: jatka -> OK
  • S22WA: Laita kamera ON-tilaan -> Menu -> Järjestelmä-välilehti -> Versio: jatka -> OK
  • Sähköpostista, mikäli olet asettanut kameran lähettämään tiedostoja sähköpostiin
  • Joissain kameroissa IMEI-koodi löytyy kameraan kiinnitetystä tarrasta

En saa lisättyä kameraani Burrel+ palveluun!
Tarkista seuraavat:

• Kirjoititko Burrel ID:n oikein? Etenkin O (iso o) ja 0 (nolla) tai I (iso i) tai 1 (yksi) saattavat helposti sekoittua
  • Onko kamera jo lisätty aikaisemmin toiselle käyttäjätilille (sähköpostille)? Tällä hetkellä kamera voi olla lisättynä vain yhdelle käyttäjälle kerrallaan. Ennen kuin kameran lisääminen toistamiseen onnistuu, pitää kamera poistaa siltä käyttäjätunnukselta, jonne se on lisätty.

Huom! Kun poistat käyttäjätililtä kameran, poistuu samalla myös kameran Burrel+-palvelussa olevat kuvat ja videot eikä niitä saa takaisin palautettua.

Miten saan kamerasta kuvat Burrel+-palveluun?
Jos kamera ei näy Burrel+-palvelussa, tee seuraavasti:

1. Lisää kamera Burrel+-sovellukseen tai Burrel+-sivustolle Burrel ID:llä
  2. SMS PRO: Laita kamera SETUP-tilaan ja varmista, että se yhdistää mobiiliverkkoon. Kun kameran näyttöön tulee operaattorin nimi, kamera on verkossa.
    S22WA: Laita kamera ON-asentoon ja varmista, että se yhdistää mobiiliverkkoon. Kun kameran näyttöön tulee operaattorin nimi, kamera on verkossa.
  3. Vaihda kameraan kuvan vastaanottotavaksi Burrel+. Paina MENU -> siirry Lähetys-välilehdelle-> valitse nuoli alaspäin -näppäimellä kohtaan "Vastaanotto" ja paina nuolta oikealle, että siinä lukee "Vastaanotto: Burrel+". Paina lopuksi OK (tallenna).
  4. Tallenna tehdyt asetukset vielä Burrel+-palveluun valitsemalla samalta Lähetys-välilehdeltä "Lähetä asetukset"

Jos kamera näkyy Burrel+-palvelussa niin tee seuraavasti:

1. Vaihda kameraan vastaanottotavaksi Burrel+.
    SMS PROLaita kamera SETUP-tilaan
    S22WA: Laita kamera ON-tilaan
  2. Paina MENU -> siirry Lähetys-välilehdelle-> valitse nuoli alaspäin -näppäimellä kohta "Vastaanotto" ja paina nuolta oikealle, että siinä lukee "Vastaanotto: Burrel+"-> Paina lopuksi OK (tallenna)
  3. Tallenna tehdyt asetukset vielä Burrel+palveluun valitsemalla samalta Lähetys-välilehdeltä "Lähetä asetukset"

Lopuksi kokeile ottaa testikuva:

• SMS PRO: Laita kamera SETUP-tilaan ja odota kunnes kamera on löytänyt verkon (operaattorin ja verkon vahvuus näkyvät näytön yläreunassa) ja asetukset -> paina OK niin kamera ottaa manuaalisesti kuvan ja kysyy ”Lähetä kuva?”   -> Paina OK niin kamera lähettää kuvan Burrel+-galleriaan
  • S22WA: Laita kamera ON-tilaan ja odota kunnes kamera on löytänyt verkon (operaattorin ja verkon vahvuus näkyvät näytön yläreunassa) ja asetukset -> paina OK niin kamera ottaa manuaalisesti kuvan ja kysyy ”Lähetä kuva?” -> Paina OK niin kamera lähettää kuvan Burrel+-galleriaan

Huom! Jos testikuva ei tule Burrel+-palveluun, tarkista kamerastasi seuraavat asetukset:

• Lähetys-välilehti ->
  • Lähetystila: välitön
  • Vastaanotto: Burrel+
  • Kuvakoko: VGA640x480

Muista tallentaa mahdolliset muutokset valitsemalla samalta Lähetys-välilehdeltä "Lähetä asetukset" ja kokeile lopuksi ottaa testikuva uudelleen.

Mikäli kuva ei edellenkään saavu Burrel+, suosittelemme

• Tarkistamaan kamerasta, että yllä tekemäsi asetukset ovat tallentuneet kameraan
  • Tutustumaan tästä linkistä yleisiin kuvan lähettämiseen liittyviin ongelmaratkaisuihin

Mikäli koet edelleen ongelmia kuvan vastaanottamisessa, voit aina luoda tukipyynnön Burrel tukeen

Tiedostojen säilyminen Burrel+-palvelussa

Kuvat ja videot säilyvät Burrel+-palvelussa toistaiseksi. Ne eivät poistu palvelusta automaattisesti tietyn ajan kuluessa.

Kameran poistaminen Burrel+-palvelusta
Esim. kameraa myydessä, kamera pitää poistaa siltä Burrel+-palvelun käyttäjätililtä, jolle kamera on lisätty. Muutoin uusi käyttäjä ei voi käyttää Burrel+palvelua kyseiseillä kameralla.

Kameran poisto Burrel+-palvelusta tapahtuu seuraavasti:

Kirjaudu Burrel+-palveluun joko appilla tai verkkosivuilla -> Valitse ”oma profiili”, jonka löydät ”koti” ja ”Kirjaudu ulos” painikkeiden välistä -> poista haluamasi kamera painamalla punaista roskakori -painiketta

Mikäli kohtaat kameran poistamisessa ongelmia, voit aina luoda tukipyynnön Burrel tukeen

Huom! Kun poistat kameran käyttäjätililtä, poist samalla myös kameran Burrel+-palvelussa olevat kuvat ja videot eikä niitä saa takaisin palautettua.

Ennen kameran luovutusta, suosittelemme palauttamaan kameraan oletusasetukset. Lisäksi muista antaa kameran uudelle haltijalle kameran ostovaiheessa mukana tullut pikaohje, jonka kannesta löytyy kameran Burrel ID.

Burrel+-tilin poistaminen
Mikäli haluat poistaa Burrel+ käyttäjätilisi, luo tästä tukipyyntö Burrel tukeen.