Etäohjaus sovelluksella - Burrel Control ja Burrel+

Burrel kameroita voi etäohjata joko tekstiviestillä tai sovelluksen kautta tietyn rajoituksin. Tässä artikkelissa keskitytään lyhesti Burrel Control ja Burrel+ -sovelluksiin.

Tekstiviestillä voit etäohjata kaikkia Burrelin kameroita. Löydät tästä toiminnosta lisätietoa tästä linkistä.

Huom! Mitä useampaa kanavaa käytät samanaikaisesti kameran etäohjaukseen sitä todennäköisemmin tästä aiheutuu toiminnallisia häiriöitä kameran etäohjauksessa, esim. asetukset eivät tallennu oikein kameraan.

Burrel Control

Burrel Control on vanha sovellus, joka luo tekstiviestikomentoja puhelimen ja kameran välille. Burrel Control-sovellusta pystyy käyttämään kaikkilla Burrel kameroilla. Sovelluksen käyttöönotto on helppo, sillä se ei vaadi rekisteröitymistä vaan riittää, kun lisää kamerassa olevan SIM-kortin puhelinnumeron sovellukseen.

Burrel Control-sovellusta ei enää ylläpidetä eikä se näin ollen enää tue uudempia puhelimia. Jos kyseistä sovellusta ei löydy sovelluskaupoista Google Play tai Apple Store, puhelimesi ei tue tämän sovelluksen käyttöä. Tuolloin lähetä tekstiviestit suoraan puhelimestasi kameraan. Pääset tästä linkistä tutustumaan artikkeliimme, miten kameraa ohjatataan tekstiviesteillä. Jos puhelimessasi on Burrel Control, voit jatkaa sovelluksen käyttöä, vaikkakin siinä saattaa ilmetä vikoja.

Burrel+

Jos käytössäsi on Burrel+palvelua tukeva kamera (S12 HD+SMS PRO valmistettu syyskuu 2021 jälkeen tai S22WA), ja kamerasi on rekisteröity Burrel+ palveluun haluamallesi käyttäjätunnuksellesi, voit etäohjata kameraasi Burrel+-palvelun kautta. Löydät tästä artikkelista lisää tietoa, miten voit ohjata kameraasi etänä Burrel+-palvelussa.