Fjärrstyrning med Appen - Burrel Control och Burrel+

Burrel kameror kan fjärrstyras via SMS (textmeddelande) eller appen med vissa begränsningar. Denna artikel fokuserar kortfattat på apperna Burrel Control och Burrel+.

Med SMS kan du fjärrstyra samtliga Burrel kameror. Du hittar information om denna funktion här

Obs! Ju flera sätt du använder för att fjärrstyra din kamera, desto mer sannolikt orsakar detta funktionsstörningar såsom inställningarna inte sparas korrekt i kameran.

Burrel Control

Burrel Control är en gammal app som skapar SMS-kommandon mellan telefon och kamera. Burrel Control-appen kan användas med samtliga Burrel kameror. Appen är enkel att installera, eftersom den inte kräver någon registrering. Det räcker att tillägga SIM-kortets telefonnummer i appen.

Burrel Control underhålls inte längre och stöder därför inte nyare telefoner. Om du inte hittar Burrel Control inte i appbutiken Google Play eller App Store, stöder din telefon inte denna app. Då skicka SMS direkt från din telefon till kameran. Du hittar vår artikel hur du kan fjärrstyra din kamera med SMS här. Om du redan har Burrel Control kan du fortsätta använda den även om problem uppstår.

Burrel+

Om du har en kamera som stöder Burrel+ (S12 HD+ SMS PRO tillverkad efter september 2021 eller S22WA) och kameran är registrerad till ditt Burrel+ användarkonto med dess Burrel ID, kan du fjärrstyra din kamera via Burrel+. Du hittar information om denna funktion i denna artikel