Kameroiden käyttöoppaat

Voit ladata laitteiden käyttöoppaat alla olevista linkeistä. Käyttöoppaat ovat pdf-tiedostoina, yleisempien selainten tulisi osata avata tiedostot. Joissakin tilanteissa saatat kuitenkin tarvita erillistä ohjelmaa pdf-tiedostojen avaamiseksi.

Voit myös ladata sivulta Burrel kameroiden Declaration of Conformity ilmoituksen.

Ohjeet laitteiden ohjelmistopäivityksen tekemiseen löydät tukisivustomme artikkelista ohjelmistopäivitys, tarkista myös usein kysytyt kysymyksemme

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi voit luoda meille tukipyynnön.