Burrel App - Asennus/päivitysohje ja versiotiedot

Burrel App ohjelmistoversio: 2.0.10 (Apple iOS)

Versiopäiväys: 06.06.2024

Päivityksen sisältö:

• Virheenkorjauksia

Burrel App ohjelmistoversio: 2.0.12 (Android)

Versiopäiväys: 6.6.2024

Päivityksen sisältö:

• Uusi Burrel-sovellus!

Sovelluksen ensimmäinen asennuskerta

Lataa uusin ohjelmaversio Apple AppStoresta tai Google Play -kaupasta hakusanalla "Burrel".

Sovelluksen minimivaatimukset ovat Android 7.0 tai Apple iOS 12 tai niitä uudempi käyttöjärjestelmä

Kun päivität käyttämääsi sovellusta

- Käyttämäsi laitteen sovelluskauppa voi oletusasetuksena vaatia, että laite on kytkettynä Wlan/WiFi -verkkoon ennen kuin se suostuu päivittämään sovelluksia sovelluskaupan kautta

Jos sovellus ei päivity automaattisesti, voit päivittää yksittäisen sovelluksen myös erikseen tämän Applen ohjeen / Googlen ohjeen mukaisesti. Samassa ohjeessa kerrotaan miten automaattiset päivitykset saa kytkettyä päälle

-Tarkistathan Applen oman ohjeistuksen / Googlen oman ohjeistuksen jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia