Felmeddelande: Problem med kamerabildleverans efter uppdatering av e-postservern

Bästa kunder,

Vi upptäckte ett problem med bildleveransen efter en nyligen genomförd uppdatering av backend-systemet. Problemet var att kameran endast kunde skicka bilder till en e-postadress, även om flera adresser hade lagts till.

Vårt utvecklingsteam identifierade snabbt problemet och började omedelbart arbeta på en lösning. Lösningen har nu implementerats i backend-systemet och kräver inga åtgärder från användarna. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta vår kundsupport.

Vi beklagar eventuella besvär som detta avbrott kan ha orsakat