Kamerat, varaosat ja ohjelmistot

Kamerat, lisätarvikkeet ja varaosat

Trackerin verkkokauppa

Löydät kamerat, lisätarvikkeet ja varaosat Trackerin verkkokaupasta.

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta seuraavasti:

1. Avaa verkkokauppa
  2. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, napauttamalla "Lisää ostoskoriin"-valintaa. Voit myös tarkastella lisätietoja tuotteesta napauttamalla tuotteen kuvaketta.
  3. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, avaa ostoskori ruudun ylälaidassa olevasta "Ostoskori"-valinnasta.
  4. Jos sinulla on alennuskuponki, voit syöttää sen ostoskorivaiheessa. Voit myös vaihtaa tuotteiden määrää ja valita haluamasi toimitustavan. Napauta lopuksi "Siirry kassalle" -valintaa.
  5. Valitse haluamasi noutopiste ja kirjoita halutessasi tilaukselle kommentti. Maksutapanamme on Klarna, joten sivulla näkyy myös Klarnan maksutiedot. Syötä tarvittavat tiedot ja napauta "Jatka". Pääset valitsemaan haluamasi maksutapa.
  6. Valittuasi maksutavan, napauta "Osta", jolloin pääset viimeistelmään oston.

Digitaaliset tuotteet kytkeytyvät voimaan heti (Tiimi-paketin koodit lähetetään ilmoittamaasi sähköpostisosoitteeseen). Fyysiset tuotteet toimitetaan varastoltamme 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jälleenmyyjät

Voit etsiä lähimmän Burrel jälleenmyyjäsi Alaska Brandsin jälleenmyyjähaulla. Valitse ensin tuotteeksi pelkkä Burrel ja syötä tämän jälkeen osoitteesi ja paina enteriä tai klikkaa suurennuslasin kuvaa.

Voit liikuttaa karttaa pitämällä hiiren painiketta pohjassa, kuvan loitontaminen ja lähentäminen onnistuu hiiren rullalla.