S22WA: Kuvan lähettäminen kahteen tai useampaan sähköpostiin

Päivitys: Voit pyytää kameraa lähettämään tiedostoja suoraan Burrel+-palveluun, josta voit välittää palveluun tulevat uudet tiedostot enintään kolmen kaverin sähköpostiin. Tämä "välitä kavereille"-kohta löytyy uusimmassa Burrel+sovelluksessa (versio 1.3. Apple iOs ja 1.7.6. Android) menemällä kameran asetuksiin (paina rattaan kuvaa).

Mikäli haluat kameran lähettävän suoraan tiedoston useampaan sähköpostiin kuin yhteen, eikä se kamerallasi onnistu, luo ystävällisesti tästä tukipyyntö Burrel tekniseen tukeen.

Meillä on ollut selvityksessä ongelma, jossa S22WA-kamera ei lähetä sähköpostia kuin yhteen sähköpostiin. Olemme löytäneet ongelman aiheuttajan ja seuraavaksi alamme työstämään korjausta ongelmaan. Pahoittelumme tästä aiheutuvaa vaivaa!