S22WA: Skicka direkt bild till två eller flera e-post

Du kan be kameran skicka bilder och videor direkt till Burrel+ vairifrån du kan vidarebefordra nya bilder till din och upp till tre övriga e-post. För tillfället fungerar detta egenskap tyvärr enbart med bilder, inte videor.

Du hittar denna "forward to friends" punkten i den senaste Burrel+appen (version 1.3. Apple iOs och 1.7.6. Android). I appen navigera till kamerans inställningar (tryck på kugghjulet under "Your cameras") så finner du inställningen där.

Ifall du vill att kameran skickar direkt filer till två eller flera e-post, och det verkar inte fungera med din kamera, skapa då ett Support ärende till oss. Vi hjälper gärna vidare.