Problem med Burrel+ Galleri Server

08.04.2024

Tyvärr har problemet återkommit. Vi har åtgärdat problemet, men det är lång kö för att behandla bilder och videor.

---

Detta problem är åtgärdat 03.04.2024.

----

Kära värdefulla kunder,

Vi beklagar att behöva informera er om att vi för närvarande upplever tekniska problem med Burrel+ galleriservern. På grund av oväntade problem kan servern för närvarande inte bearbeta bilder.

Denna störning innebär att kunderna kanske inte får sina foton i galleriet som förväntat. Vi förstår det besvär detta kan orsaka och vill försäkra er om att vårt team aktivt arbetar med att lösa detta problem så snabbt som möjligt.

Vi ber verkligen om ursäkt för det besvär detta kan medföra och uppskattar er tålamod och förståelse under denna tid. Var säkra på att vi är dedikerade att återställa normal service så snart som möjligt.