Meddelande om nedläggning av Burrelplus.com webbplats

På grund av lanseringen av den nya appen kommer vi tillfälligt att stänga vår nuvarande burrelplus.com webbplats. Vi jobbar hårt med en ny hemsida, men tyvärr kommer den inte att vara klar i tid till applanseringen. Fler spännande nyheter kommer snart.

Vad innebär detta för dig?

Nuvarande webbplats (burrelplus.com):
Tillfälligt stängd under lanseringen av den nya appen.

Ny app (Burrel):
Du kan fortsätta att använda Burrel-tjänsten via den nya mobilappen direkt efter att den släppts.

Ny webbplats:
För närvarande under utveckling, och vi kommer att tillkännage lanseringen separat så snart den är redo att användas.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter. Tack för ditt tålamod och din förståelse under denna förändring.

Så här gör du:

Ladda ner den nya appen:
Appen kommer att finnas tillgänglig på App Store omedelbart och på Google Play efter lanseringen senare i veckan med söktermen "Burrel". Observera att den nya Burrel-appen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från appbutikerna i faser. Om du redan har Burrel+-appen kan du få tillgång till den nya versionen genom att uppdatera den.

Logga in:
Du kan logga in på den nya Burrel-appen genom att använda samma användarkod och inloggningssätt som du använde på burrelplus.com webbplats och i Burrel+-appen. Till exempel om du använde e-post-lösenordkombination, använd detta även i den nya appen. Då överförs kamerorna automatiskt till den nya appen. Vid behov kan du tillägga kamerorna med deras Burrel ID till den nya appen.

Fortsätt använda tjänsten:
Du kan titta och hantera dina åtelkamerabilder och få tillgång till andra nya funktioner direkt via appen.

Om du har några frågor eller behöver hjälp är Burrels tekniska support redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss genom att fylla i en supportförfrågan på https://support.burrelcameras.com.

Tack för din förståelse och ditt stöd.

Med vänliga hälsningar,
The Burrel Team