Pikaopas S12 HD+SMS PRO:n asentamiseen Burrel+ -sovelluksen avulla

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on toimiva SIM-kortti valmiina kameraasi varten.

1. SIM-kortin asettaminen

• Kameran laatikosta löydät suosittelemamme Burrel SIM-kortin. Jos haluat käyttää sitä, siirry osoitteeseen elisa.fi/burrel, valitse sieltä sinulle sopiva paketti ja etene sivun ohjeistuksen mukaisesti.
  • Jos sinulla on jo olemassa oma eri SIM-kortti, voit käyttää tätä kortti Burrel kamerassasi. Varmistathan vain, että SIM-kortin PIN-koodin lukitus on pois päältä. Tämän voi tarkistaa laittamalla SIM kortti puhelimeen ja muuttaa asetus puhelimen asetuksissa. Tarkemmat tiedot tähän löydät puhelimesi käyttöoppaasta.

2. Kameran kiinteät osat asentaminen

• Kiinnitä antenni kameran päällä olevaan antenniliitäntään. Varmista, että se on kiinnitetty tiukasti ja että tiiviste on paikallaan. Tiiviste voi irrota vahingossa, kun keltaisen suojamuovin irroittaa.
  • Avaa etukansi.
  • Käännä kameran virtakytkin SETUP-asentoon.
  • Lisää kameraan 12 AA-paristoa. Vaihtoehtoisesti voit liittää 6V ulkoisen virtalähteen oikean kaapelin avulla.
  • Aseta SD-kortti (enintään 32 GB, nopeusluokka 6 tai 10, tai UHS-1) korttipaikkaan, seuraten kortin symbolia oikean suunnan varmistamiseksi. Löydät lisää tietoa muistikortista täältä.
  • Aseta SIM-kortti.

3. Kameran aktivointi

• Liikuta kameran virtakytkin SETUP-asentoon. Kamera siirtyy suoran esikatselun tilaan ja alkaa etsiä verkkoa.
  • Kun kamera on löytänyt verkon näytöllä, lukee operaattorin nimi ja verkon vahvuus.
  • Kokeile tarvittaessa eri sim korttia, jos kamera ei löydä verkkoa.
  • Muista tarkistaa, että sim kortin pin koodi kysely on pois päältä. Mukana tulevassa Elisan sim kortissa tämä on automaattisesti pois päältä.

4. Burrel+ -sovelluksen asennus

• Lataa "Burrel+" -sovellus Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta.

5. Luo Burrel+ -tili luominen

• Avaa sovellus ja luo omat kirjautumistietosi tai rekisteröidy Apple- tai Google-tilisi avulla.

6. Lisää kamerasi sovellukseen

• Paina "Lisää uusi kamera" -vaihtoehtoa.
  • Anna kamerallesi nimi helpompaa tunnistamista varten.
  • Lisää Burrelin ID, joka löytyy mukana toimitetusta pikaohjeesta.
  • Odota vihreää valoa, mikä osoittaa, että kamera on lisätty onnistuneesti.
  • Varmista, että otat ilmoitukset käyttöön sovelluksessa vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista valokuvista.

8. Asetuksien tarkistaminen kamerasta

• Jos kamerasi käynnistyy englannin kielellä, voit vaihtaa kielen helposti. Paina kameran valikossa Menu-painiketta, joka on neljällä laatikolla varustettu painike. Käytä sitten nuolinäppäimiä siirtyäksesi asetuspyörään, paina alas-nuolinäppäintä siirtyäksesi "Kieli" -tekstiin ja valitse sitten kieli siirtymällä vasemmalle tai oikealle nuolinäppäimillä. Paina sitten OK haluamasi kielen valitsemiseksi. Poistuaksesi valikosta, paina Menu-painiketta uudelleen.
  • Varmista ja vaihda tarvittaessa kameraan vastaanottotavaksi Burrel+. Se onnistuu, kun avaat asetukset MENU-painikkeesta -> siirry Lähetys-välilehdelle -> valitse nuoli alaspäin näppäimellä kohta "Vastaanotto" ja paina nuolta oikealle, että siinä lukee "Vastaanotto: Burrel+". Tämän jälkeen tallenna vielä asetukset valitsemalla samalta Lähetys-välilehdeltä "Lähetä asetukset". Tarvittaessa käynnistä kamera uudestaan ja käy poissa Burrel+-palvelun galleriasta.
  • Tarkista, että kameran kuvausviive on vähintään 1 minuutti. Tämä asetuksen löydät laukaisu (kello ikoni) välilehdeltä kohdasta kuvausviive. Muuta aikaa aikaa sivunuolinäppäimillä. Jos muutit asetusta, tallenna painamalla ok ja sen jälkeen tallenna muutos myös palvelimelle (lähetysvälilehti ja lähetä asetukset)
  • Vinkki! Jos haluat saada pelkästään kuvia, niin valitse kuvaustilaksi pelkkä kuva ja jos halut vain videoita valitse kuvaustilaksi pelkkä video. Kuva+Video kuvastilassa kamera lähettää sovellukseen ainoastaan kuvan ja tallentaa videon muistikortille.

Huom! Aina kun teet muutoksia suoraan kameraan niin muista tallentaa asetukset palvelimelle! Tämä tapahtuu valitsemalla kameran asetukset lähetysvälilehdeltä, lähetä asetukset.

9. Testikuvan ottaminen kameralla

• Nyt on aika testata kameraa. Kun olet ASETUKSET-näytössä ja näet suoran kuvan kamerasta, paina OK-painiketta ottaaksesi valokuvan ja paina sitten OK uudelleen lähettääksesi sen. Odota muutama minuutti, ja kuva ilmestyy Burrel+ -tilillesi. Jos tämä kestää pitkään, sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen. Löydät lisätietoa lähetystoiminnon testaamisesta täältä.

9. Kamera on käyttövalmis!

• Nyt on aika alkaa käyttää Burrel-kameraasi. Valitse paikka, johon haluat sijoittaa kameran. Halutessasi löydät lisää tietoa kameran sijoittamisesta täältä. Kun kamera on valitsemallasi paikalla, avaa etukansi ja aseta kamera ON-asentoon. Voit nyt sulkea kotelon, ja kamera on valmis toimintaan.

Onnittelut! Burrel S12 HD+SMS PRO -riistakamerasi on nyt asennettu ja yhdistetty Burrel+ -sovellukseen, valmiina ottamaan ja lähettämään valokuvia.