Kameran käyttäminen pelkästään tallentavana

Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti miten saada kamera toimimaan pelkästään tallentavana toisin sanottuna kameran lähetystoimintoa ei käytetä lainkaan.

Mikäli kameraa halutaan käyttää tallentavana eikä sillä lähetetä kuvaa tai videota, tulee seuraavat kameran asetukset kytkeä pois päältä:

Kamerassa on SIM-kortti:

Menu -> Lähetys-välilehti -> Lähetystila: Pois

Kamerassa EI ole SIM-korttia:

Menu -> Lähetys-välilehti ->

Lähetystila : Pois

Etäohjaus: Pois

Kun kameraa käytetään pelkästään tallentavana, kameran tallentamat kuvat ja/tai videot katsotaan jälkikäteen muistikortilta.

Huom!  Toimiakseen kamera tarvitsee silti suositusten mukaisen muistikortin. Lisää tietoa muistikortista löydät täältä.