Uusi Burrel-sovellus julkaistaan pian!

Uusi Burrel-sovellus julkaistaan viikolla 23. Se on ladattavissa Apple ja Android-laitteille vaiheittain. Voit tarkistaa versiojulkaisut täältä.

Huom!

Kun päivität ja aloitat uuden Burrel-sovelluksen käytön, suosittelemme, että käytät samaa käyttäjätunnusta ja kirjautumistapaa kuin vanhassa Burrel+-palvelussa. Tällöin kamerat siirtyvät automaattisesti uuteen sovellukseen. Tarvittaessa voit lisätä kamerat uuteen sovellukseen niiden Burrel ID:lla.