Burrel kamera service

Innan du levererar din kamera för service, vänligen läs våra vanliga frågor och svar samt prova vår självhjälp för att lösa problemet. Kontakta gärna vår support genom att skicka ett ärende om du behöver hjälp med att kontrollera om enheten är trasig eller om felet ligger någon annanstans innan du skickar in enheten för reparation.

Service av Burrel kameror under garantin:

Burrel kamerorna har en garantiperiod på 12 månader som börjar när enheten sålts till slutanvändaren. Mer detaljerad information om garantin hittar du i denna länk.

För att skicka in din kamera för garantiservice, fyll noggrant i denna serviceärende till Burrel/Tracker service. Om du använder extern strömkälla (nätström eller batteri), kom vänligen ihåg att meddela detta i formuläret.

Du får servicenumret som returmeddelande till din e-post och paketkortet i en separat e-post. Om du inte får paketkortet, kontrollera först din e-post skräppostmapp innan du kontaktar oss.

När kameran skickas in för service, vänligen lämna kvar minneskortet, SIM-kortet och eventuella batterier, vilka har använts i kameran när problemet har uppstått. På detta vis kan vår service undersöka problemet bättre och säkerställa reparationens kvalitét.

Burrel kameraservice utanför garantin:

Burrel kameror som inte omfattas av garantin, servas av vår samarbetspartner Pihlatek Oy. Du når Pihlatek bäst på e-posten pihlatek@pihlatek.fi. Skriv gärna på engelska.

Andra Burrel-produkter

Andra Burrel-produkter servas av Alaska Brands. Du hittar deras kontaktuppgifter här i nedre delen av deras webbsidan under rubriken "Kontakta oss".