Virhekoodit

Tästä artikkelista löydät yleisempiä virhekoodeja, jotka saattavat vilahtaa kameran näytöllä kuvalähetyksen epäonnistuessa. Lisäksi löydät toimenpidesuosituksia vian korjaamiseksi.

Voit kokeilla kameran lähetysominaisuutta lähettämällä manuaalisen testikuvan. Löydät lisää tietoa täältä.

Virhekoodit

Alla löydät yleisimmät virhekoodit. Jos näkemääsi virhekoodia ei näy alla olevalla listalla, tee tästä tukipyyntö Burrel tekniseen tukeen. Päivitämme tarvittaessa vikakoodilistaa.

Virhekoodi
"Failed"
Toimenpide
203Kuva lähetetty MMS-tiedostona sähköpostiin. Ei löydy vastaanottavaa sähköpostiosoitetta. Tarkista asetuksista Lähetys-välilehti -> Sähköposti. Lisäksi tarkista onko tiedostomuoto oikea.
208Kuva lähetetty MMS. Palauta kameraan oletusasetukset. Tarvittaessa päivitä kamera.
227Aikakatkaisu.
229Muistikorttivika.
231Muistikorttivika.
240Ei löydy vastaanottavaa sähköpostiosoitetta. Tarkista asetuksista Lähetys-välilehti -> Sähköposti.
242Aikakatkaisu.
251Yleensä väliaikainen virhe. Käynnistä kamera uudestaan.
261Palauta kameraan oletusasetukset ja tarvittaessa päivitä kamera.
263Tarkista Lähetys-välilehden asetukset. Palauta kameraan oletusasetukset. Tarvittaessa päivitä kamera.
282Muistikorttivika.
284Kokeile toista SIM-korttia eri liittymällä.

802Ei löydy vastaanottavaa puhelinnumeroa. Tarkista asetuksista Lähetys-välilehti -> Puhelin.
820Päivitä kamera.
841Ei löydy vastaanottavaa sähköpostiosoitetta. Tarkista asetuksista Lähetys-välilehti -> Sähköposti.
844Palauta kameraan oletusasetukset ja tarvittaessa päivitä kamera. Kokeile toista muistikorttia.
848Päivitä kamera.
859Palauta kameraan oletusasetukset ja tarvittaessa päivitä kamera.
861Palauta kameraan oletusasetukset ja tarvittaessa päivitä kamera.
863Palauta kameraan oletusasetukset. Tarvittaessa päivitä kamera.
868Todennäköinen muistikorttivika.
873Palauta kameraan oletusasetukset ja tarvittaessa päivitä kamera.

Toimenpiteet

Oletusasetusten palautus. Löydät ohjeet oletusasetusten palauttamiseen täältä.

Kameran päivitys. Löydät ohjeet kameran päivitykselle täältä.

Aikakatkaisu. Tarkista alla olevat kohdat:

• Yhdistyykö kamera normaalisti verkkoon? Tarvittaessa kokeile toista SIM-korttia eri liittymällä ja kokeile uudestaan manuaalisen testikuvan lähettämistä. Löydät lisää tietoa täältä.
  • Muokkaa lähetettävän tiedoston kokoa pienemmäksi, ja kokeile uudestaan manuaalisen testikuvan lähettämistä. Etenkin 2G-verkossa tiedoston koolla on suuri merkitys. Löydät lisää tietoa kameran asetuksista, joita suosittelemme muokattavan, täältä.
  • Tarvittaessa päivitä kamera.

Muistikorttivika. Tarkista, että kameran nykyinen muistikortti on suositusten mukainen. Formatoi muistikortti ja/tai kokeile kameraan toista muistikorttia. Löydät lisää tietoa muistikortista ja formatoinnista täältä.