Vikatilanteen ratkaisun aloittaminen

Kameran lähetysongelmiin voi olla monia eri syitä, mutta ne voidaan yleensä korjata perusvianmäärityksellä.

Ennen kuin otat yhteyttä tukeen tai lähetät kameran huoltoon, noudata alla olevia vianmäärityksen perusvaiheita. Lisäksi suosittelemme, että tutustut tukisivustoltamme löytyviin artikkeleihin. Löydät artikkelit tästä

1. Tarkista, että SIM-kortti toimii ja että kamera kytkeytyy verkkoon

Kamera tarvitsee fyysisen SIM-kortin toimiakseen. Digitaalinen e-SIM ei käy riistakameraan.

Operaattorin nimen, verkkotekniikan ja signaalin voimakkuuden pitäisi näkyä näytöllä, kun kamera on yhdistynyt verkkoon. Uuden kameran käyttöönottamisessa yhteyden luominen saattaa kestää useita minuutteja. Kokeile tarvittaessa kameraan toista SIM-korttia.

Jos kamera löytää verkon toisella SIM-kortilla, vika on ensimmäisessä SIM-kortista. Tarkista ensimmäisenä, että liittymä, ja täten SIM-kortti, on aktivoitu. Ole tarvittaessa suoraan operaattoriin yhteydessä.

Jos kamera ei löydä verkkoa myöskään toisella varmuudella toimivalla SIM-kortilla, lähetä kamera huoltoon. Huollon yhteystiedot löydät täältä. Huomioithan eri käytännöt takuunalaisille ja takuun ulkopuolisille kameroille.

Huom! Kameran SIM-kortista pitää muistaa AINA ottaa pin-koodin kysely pois päältä

1. Laita kameran SIM-kortti puhelimeen, tablettiin tmv.
  2. Poista pin-koodikysely puhelimen/tabletin asetuksista

2. Tarkista, että muistikortti täyttää vaatimukset

Kortin enimmäiskoko on 32GB, nopeusluokalla (Class) 6 tai 10. Emme suosittele ultranopeiden UHS-II (UHS-2) -korttien tai adapterissa olevien micro-SD-muistikorttien käyttöä, sillä nämä saattavat aiheuttaa yhteensopivuusongelmia kameran kanssa. Kokeile tarvittaessa kokonaan uutta ja toisen merkkistä muistikorttia. Löydät tarkempaa tietoa muistikortista täältä.

Huom! Muista poistaa muistikortin lukitus ja formatoida muistikortti ennen käyttöä

1. Tarkista, että muistikortti on auki eikä lukittu. Kortin vasemmalla puolella olevan lukituskytkimen tulee olla yläasennossa
  2. Asenna uusi muistikortti kameraan
  3. Avaa MENU -> Järjestelmä-välilehti -> Formatoi

3. Tarkista, että paristot / virtalähde toimivat

Testaa kamera eri paristoilla. Vaihda kaikki kameran 12 paristoa kerralla uusiin, ja varmista paristojen ikä. Vanhentuneet paristot eivät kestä käyttöä.

Jos mahdollista, testaa kameraa eri virtalähteellä. Kameran tulee toimia joko paristoilla tai ulkoisella virtalähteellä. Jos kamera ei saa tarvitsemaansa virtapiikkiä, kamera saattaa tallentaa kuvaa muistikortille, mutta lähetys epäonnistuu.

Huom! Tarkista käyttöoppaasta, käyttääkö kamerasi 6 V:n vai 12 V:n jännitettä. Väärä jännite voi vahingoittaa kameraa.

4. Tarkista, että kamerassa on uusin ohjelmisto

Uudet ohjelmistopäivitykset sisältävät korjauksia tunnettuihin ongelmiin ja ovat monissa tapauksissa ratkaisu yleisiin ongelmiin. Löydät kameran nykyisen ohjelmistoversion, sekä laiteversion, kameran asetuksista Järjestelmä-välilehdeltä kohdasta "Versio". Löydät versiotaulukon ja päivitystiedostot täältä.

5. Kokeile toista vastaanottotapaa

Kokeile lähettää tiedosto käyttämällä toista vastaanottotapaa. Voit muuttaa vastaanottotapaa kameran asetuksissa Lähetys-välilehdellä puhelimeen, sähköpostiin ja/tai Burrel+-palveluun. Burrel+palvelua tukevat kameroistamme Burrel S12 HD+SMS Pro ja Burrel S22WA. Lähetä MMS-muodossa puhelimeen, ja data-muodossa sähköpostiin tai Burrel+.

6. Palauta kameraan oletusasetukset

Automaattiset lähetysasetukset muodostuvat uudelleen, kun palautat kameraan oletusasetukset Järjestelmä-välilehdeltä kohdassa "Oletusasetukset". Jos kamerasi on Burrel+, toimi palauttaa asetukset Burrel+-palveluun, ja ilman Burrel+-palvelua sähköpostiin. Löydät lisää tietoa oletusasetusten palauttamisesta tästä artikkelista.

7. Testaa lähettäminen manuaalisella testikuvalla

Löydät oman artikkelin manuaalisen testikuvan lähettämisestä tästä linkistä. Alla kuitenkin lyhye ohjeet manuaalisen testikuvan lähettämiselle:

1. Käynnistä kamera, odota verkkoyhteyttä

2. Ota kuva painamalla OK -painiketta

3. Lähetä kuva painamalla OK -painiketta ja kamera käy läpi seuraavat vaiheet: Lataa astuksia -> Lähettää -> Kuva lähetetty

4. Tarkista näytöstä mahdolliset virheilmoitukset. Jos näet näytöllä kolminumeroisen virhekoodin, löydät yleisimmät vikakoodit täältä. Jos virhekoodia ei löydy virhekoodilistalta, ota yhteyttä tukeemme.

5. Tarkista Burrel+ / sähköposti / puhelin uuden kuvan varalta.

Löydät tukisivuiltamme ohjeita kameran käyttöönottamiselle, vastauksia yleisiin kysymyksiin ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin. Pääset tästä linkistä tukisivuillemme. Jos tukisivuiltamme ei löydy ratkaisua ongelmaan, voit sieltä luoda tukipyynnön Burrel tekniseen tukeen niin autamme lisää.